|  | 

Εργαστηριακά σεμινάρια

Σεμινάριο «Το σπίτι των παιδιών»

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, διοργανώνουν επιμορφωτικό βιωματικό σεμινάριο 15 ωρών με τίτλο «Το σπίτι των παιδιών». Το πρόγραμμα του βιωματικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ως στόχο να τους ενημερώσει για θέματα παιδικής επιθετικότητας, ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητα της σχολικής ζωής. Η βιωματική εμπειρία του σεμιναρίου βοηθά τους δασκάλους να εφαρμόσουν αποτελεσματικότερα το ανάλογο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας στα σχολεία τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 1, 3 και 4 Απριλίου 2014, στον χώρο του Κέντρου, από τις 16.30 έως τις 20.30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι και ειδικοτήτων) της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας. Μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 12 εκπαιδευτικοί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημέρα και την ώρα της αίτησης. Αν υπάρξουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, το σεμινάριο θα επαναληφθεί.

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος γίνονται μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://fw2.gr/mtm από την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 8.00 π.μ. μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρα 14.00.


ABOUT THE AUTHOR

Σχετικές αναρτήσεις: Αναρτήσεις

Δημιουργός και διαχειριστής του ιστότοπου αυτού είναι ο Γιάννης Κασκαμανίδης από τη Φλώρινα, που εργάζεται ως μέλος Ε.Δι.Π. στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της ίδιας πόλης.