|  | 

Εργαστηριακά σεμινάρια

Εργαστηριακό σεμινάριο με τίτλο «Κατασκευή ψηφιακών εννοιολογικών χαρτών»

Ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας διοργανώνει και υλοποιεί εργαστηριακό σεμινάριο με τίτλο Κατασκευή ψηφιακών εννοιολογικών χαρτών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο υπολογιστών του Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013, από τις 16.00 μέχρι τις 19.00.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν να εξοικειωθούν με εφαρμογές λογισμικού που προορίζονται για το σχεδιασμό και την κατασκευή εννοιολογικών χαρτών.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν εκπαιδευτικοί της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ώρα 9.00 π.μ., έως και την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://fw2.gr/mgy. Μετά την υποβολή της αίτησης, πατήστε «Εκτύπωση των απαντήσεών σας» για να εκτυπώσετε και να κρατήσετε την αίτηση με την ημερομηνία και την ώρα υποβολής.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν συνολικά 15 εκπαιδευτικοί, όσες και οι θέσεις εργασίας του εργαστηρίου. Για την επιλογή, σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβούν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με κριτήριο την ημερομηνία και την ώρα υποβολής της αίτησης. Όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου.

Προκειμένου η συμμετοχή στο σεμινάριο να αποβεί ωφέλιμη, θα πρέπει όσοι υποβάλουν αιτήσεις: να είναι εξοικειωμένοι με τις ΤΠΕ, να κατανοούν απλά αγγλικά, ιδίως αυτά που εμφανίζονται συχνά σε εφαρμογές λογισμικού και στο διαδίκτυο και να σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν στη διδακτική πράξη.

Υλικό σεμιναρίου:


 

ABOUT THE AUTHOR

Σχετικές αναρτήσεις: Αναρτήσεις

Δημιουργός και διαχειριστής του ιστότοπου αυτού είναι ο Γιάννης Κασκαμανίδης από τη Φλώρινα, που εργάζεται ως μέλος Ε.Δι.Π. στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της ίδιας πόλης.